LED-TV Digital skyltning Matrix Videov鋑g Lamina/Kiosk Wave Direct Smart TV-Box
Lamina Screens Matrix Signo
F鰎etagsprofil
Untitled Document
Bakgrund Affärsidé och vision Produkter

SWEDX är ett svenskt företag som påbörjade sin verksamhet 1995. År 2000 startade vi ett projekt då vi utvecklade och producerade TFT-LCD monitorer bäddade i naturligt trä.

Vi presenterade våra nya produkter i CeBIT mässan i Hannover, Tyskland år 2002, och utställningen var en succé som i sin tur skapade ett otroligt stort intresse för våra efterföljande produkter.

SWEDX affärside är att tillverka och utveckla unika produkter av naturlig karaktär, med optimal design för dess avancerade funktioner, men som samtidigt inte behöver påverka vår miljö negativt. Detta är ett mål som vi lyckats uppnå genom att vi med våra produkter kombinerat kvalité, prestanda, ergonomi och design.

SWEDX vision är att erbjuda alternativa produkter, med en personlig känsla, tillverkade av ”varmt” material och naturliga färger, till vår plastdominerande värld. Våra produkter uppmärksammas och attrahera tack vare vårt eleganta material och den klara och välkända svenska designen.

Människor har tröttnat på att allting ständigt tillverkas i plast och vill återvända till det som känns äkta och genuint. Vissa skulle älska att ha något exklusivt och elegant i kontoret, andra bryr sig mer om miljön. Anledningar till varför SWEDX unika produkter kan tillmötesgå dina behov är många.

Det allt växande missnöjet med plastorienterad design, drivkraften att vilja återvända till ett mer naturligt material, begäret för mer exklusiva och flotta produkter och framför allt omsorgen om miljön – alla dessa argument har bidragit till det kontinuerligt växande intresse för SWEDX produkter. Vi erbjuder LCD-TV:n, LCD-monitorer, hemmabio system, tangentbord, och datormöss alla inbäddade i naturligt trä

Därtill har vi ”plastliknande” produkter för plastälskaren men som ändå är tillverkade av speciellt trä i syfte att bibehålla vårat och våra kunders omsorg om miljön.

Utseendet är viktigt Unikhet En gränslös omgivning

SWEDX produkter har ständigt beskrivits som ”mer mänskliga” - tack vare den exklusiva kombinationen av naturligt material, banbrytande teknik samt artistisk och tidlös design. Med SWEDX naturliga ”touch” följer en känsla av klass och perfektion – med eleganta, lyxiga, moderna och tidlösa produkter med egenskaper som den absolut senaste och mest avancerade tekniken i sitt fält - i ett skal som är simpelt och användarvänligt.

Den ömsesidiga balansen mellan design, färg och form skapar produkter som passar och smälter in i varje omgivning.

SWEDX produkter är unika tack vare användandet av trä. Det är rätt fascinerande att se hur ett sådant simpelt materialslag kan förändra ett ordinärt objekt till ett frestande konstverk.

Trä har spelat en viktig roll längs mänsklighetens historia. Det har omgivit oss i många olika former och funktioner, bidragit till naturens skönhet samt dekorerat våra hus med struktur och värme. Den som vill ha det där lilla extra vill gärna känna igen sig i en omgivningen kantad med unikhet, charm och klassisk elegans. Unna dig själv lite mer och liva upp ditt hus eller kontor med SWEDX produkter.

SWEDX produkter är ideala – de matchar lätt kontor, vardagsrum och sovrum i både moderna och traditionella interiörer – från minimalistisk design till antika hus med inspirerande eller helt ordinära möbler.

SWEDX har lyckats med att utveckla produkter som ser moderna och klassiskt antika ut på samma gång, vilket är en bedrift som ingen plastikinfluerad eller metallbaserad produkt kan uppnå.

Grön, grönare, SWEDX

Framåtblickande miljöengagemang Den teknologiska utvecklingen strider ständigt framåt, ibland på bekostnad av vår kontinuerligt negativt påverkade miljö. Numera är bevarandet av miljön en central del för alla. SWEDX har miljön i åtanke mer än något annat tv-producerande företag där ute idag. Vi tillverkar produkter som är 100 % återvinningsbara, i fabriker med miljövänliga certifikat.

Genom att använda material från helt naturliga, förnyelse-, håll- och återvinningsbara källor har SWEDX lyckats sänka och minska alla onödiga energiförluster och har på så vis producerat vissa av världens mest miljövänliga elektroniska produkter. Bara genom att titta på tv med våra produkter bidrar du till vår gemensamma kamp för en grönare värld.

Med introduktionen av vår nya LCD-serie CAMO har vi officiellt och stolt meddelat att SWEDX ingenjörsteam lyckats designa, utveckla och tillverka världens mest miljövänliga LCD-TV- någonsin! Råmaterialet som används i CAMO serien är MDF (Medium Density Fiberboard) och är det mest miljövänliga träslaget tillgängligt idag.

SWEDX CAMO:

Den nya LCD-serien CAMO, vårt senaste tillskott till LCD flottan, är den mest utvecklade av våra produkter. Bortsett från att den är världens mest miljövänliga elektroniska produkt har CAMO ytterligare en mängd intressanta och användbara funktioner. Den är en kameleont. Med SWEDX CAMO kan du ändra utseendet på din tv, för att antingen skapa en trevlig kontrast, eller för att få din tv att smälta in i just ditt rum. Det bästa med detta är enkelheten i bytet som du själv gör. Du kan ändra på panelerna, som finns tillgängliga i en mängd olika färger, nyanser och träslag, inom loppet av några sekunder. Detta, tack vare den patenterade tekniken med inbyggda magneter. CAMO serien har vidare en hel del special designade accessoarer som externa högtalare och tv-bord som i sin tur också har utbytbara skal med olika färg- och trämotiv. Allt för att du ska kunna få din tv med dess tillbehör att se ut precis så som du vill att det ska se ut.

SWEDX utvecklar kontinuerligt nya produkter som LCD-TV:n, TV-boxar, TV-bord, högtalare, Hemma-bio system, tangentbord och trådlösa datormöss. Alla inbäddade i naturligt trä och med ett speciellt unikt utseende för att behaga alla smaker.

Välkommen till en ny värld, en värld dina villkor.

SWEDX produkter är en del av en underbar värld. En värld fylld med liv, skönhet och känslor. SWEDX är ett unikt företag som tillverkar produkter av naturlig karaktär genom att använda återvinningsbart material. I vår värld väljer du själv design, utseende, accessoarer och pris dina villkor.

IMG_idealo Copyright © 2018 SWEDX