DEMO SWEDX 40 Full-HD LCD-TV. Bokträ.

Skriv en recension
snabb överblick

XV1-40 FUll HD LCD-TV inbäddad i massivt trä. SWEDX nya 40 tums Full HD LCD-TV är den ultimata produkten för ditt hem och kontor. Njut av din favoritfilm eller visa företagets presentation, vad du än åtrår så är XV1-40 ..

ytterligare information
  • Modell : D161-XV1-40TV-BE1
$ 1,860
Inkl. moms
$ 743
Inkl. moms
In Stock

Qty :

XV1-40 FUll HD LCD-TV inbäddad i massivt trä.

SWEDX nya 40 tums Full HD LCD-TV är den ultimata produkten för ditt hem och kontor. Njut av din favoritfilm eller visa företagets presentation, vad du än åtrår så är XV1-40 din perfekta partner. Upplösningen är 1920x1080 pixlar och den har en dynamisk kontrast på 6000:1 vilket återger en otrolig skarp och naturlig bild. Den har även bild i bild funktion vilket gör att du kan se upp till 9 TV-kanaler samtidigt. Ljudet återges av de två högtalarna som finns integrerade och uteffekten är 2x10 watt. Till denna LCD-TV ingår det bordstativ.

Det naturliga trät ger värme och distinktion för alla rum, och smälter diskret in i vilken miljö som helst. Tack vare hög precision teknologi går XV1-40 till en av världens tunnaste LCD-TV:n. Inte nog med att vi erbjuder den senaste teknologin, så är även våra produkter mer miljövänliga än plastinramade liknande produkter.

Nedsatt pris pga att produkten är begagnad. 12 mån garanti. Bilder finns via denna länk

Det finns för tillfället inga recensioner.

Skriv en recension