DEMO SWEDX 40 Full-HD LCD-TV. Mahognyträ. V3

Bewertung schreiben
Schneller Überblick

XV1-40 FUll HD LCD-TV inbäddad i massivt trä. SWEDX nya 40 tums Full HD LCD-TV är den ultimata produkten för ditt hem och kontor. Njut av din favoritfilm eller visa företagets presentation, vad du än åtrår så är XV1-40 ..

zusätzliche Information
  • Modell : D160-XV1-40TV-SP1-V3
1,824 €
inkl. MwSt.
729 €
inkl. MwSt.
In Stock

Qty :

XV1-40 FUll HD LCD-TV inbäddad i massivt trä.

SWEDX nya 40 tums Full HD LCD-TV är den ultimata produkten för ditt hem och kontor. Njut av din favoritfilm eller visa företagets presentation, vad du än åtrår så är XV1-40 din perfekta partner. Upplösningen är 1920x1080 pixlar och den har en dynamisk kontrast på 6000:1 vilket återger en otrolig skarp och naturlig bild. Den har även bild i bild funktion vilket gör att du kan se upp till 9 TV-kanaler samtidigt. Ljudet återges av de två högtalarna som finns integrerade och uteffekten är 2x10 watt. Till denna LCD-TV ingår det bordstativ.

Det naturliga trät ger värme och distinktion för alla rum, och smälter diskret in i vilken miljö som helst. Tack vare hög precision teknologi går XV1-40 till en av världens tunnaste LCD-TV:n. Inte nog med att vi erbjuder den senaste teknologin, så är även våra produkter mer miljövänliga än plastinramade liknande produkter.

Reduzierter Preis, da das Produkt verwendet wird. 12 Monate Gewährleistung. Bilder können über diesen Link gefunden werden

Es liegen noch keine Bewertungen vor.

Bewertung schreiben