SWEDX Wave Keys 8

Write Review
Quick Overview

SWEDX Wave är ett nytt innovativt sätt att locka kunder. Det är en kombination av en LED-skärm och 8 kontrollknappar. Varje knapp är associerad med en videofil på ett usb-flashminne som är anslutet till LED-skärmen. När skärmen startas så spelas upp en videofil som är lagrad på ett ..

Additional Information
  • Model : SWK-8
4990 kr
Qty :

SWEDX Wave är ett nytt innovativt sätt att locka kunder. Det är en kombination av en LED-skärm och 8 kontrollknappar. Varje knapp är associerad med en videofil på ett usb-flashminne som är anslutet till LED-skärmen.

När skärmen startas så spelas upp en videofil som är lagrad på ett usb-minne som är kopplat till skärmen och när videofilen är slut så repeteras den. Denna videofil kallas för huvud videofil.
För de 8 knapparna varje knapp är kopplad till en videofil som är sparad på ett USB minne som är kopplad till skärmen. När man rör vid en knapp så visas videon som är kopplad till knappen. När videofilen är slut så visas och repeteras huvud vidoefilen igen tills man rör vid någon knapp igen. Det unika med knapparna är att dessa knappar aktiveras utan att man behöver nudda dem med handen utan det räcker med att man rör handen framför dem. Knapparna känner av magnetfältet runtomkring handen och aktiveras. Detta gör att man kan placera skärmen och knapparna, exempelvis, innanför en videobutiks skyltfönster och kunderna kan utifrån aktivera dessa knappar vilket skapar en ”magisk känsla” hos kunden.

There are currently no product reviews.

Write Review

also purchased

Shopping Cart[more]

0 items

We Accept